Zwarte bonen, zoete aardappelen en garnalen in sinaasappelsap

Roer in een grote schaal de jerk-kruiden door de garnalen. Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur. Wok de garnalen ongeveer 3 minuten tot ze roze zijn. Schep ze daarna uit de pan en leg dit apart. Bak in hetzelfde pan de zoete aardappelen ongeveer 6 minuten, tot ze gaar zijn. Voeg daarna de bonen, knoflook, jalapeno en sjalotjes er door heen en roerbak nog 1 minuut. Doe de garnalen en sinaasappelsap bij en laat dit nog 1 minuut opwarmen. Garneer met verse koriander.

Ingrediënten: 

Garnalen 250 Gr
Jerk-kruiden 2 EL
Sesamolie 2 EL
Zoete aardappelen (in schijfjes ) 1Stuks
Zwarte bonen 1 Blik
Knoflook (fijn gehakt) 3 Stuks
Jalapeno (fijn gehakt) 1 Stuk
Sjalotjes (fijn gehakt) 2 Stuks
Sap van 1 verse sinaasappel 1 Stuk
Verse koriander 5 Takjes
Linzen en wortel pasta met babymais en garnalen