Volkoren penne met ossenhaas, peultjes, waterkastanjes in Thaise Pindasaus

Ingredienten (4 personen)

3el. Olijfolie                    3El.
Volkoren Penne           100Gr
Ossenhaas                    400Gr
Peultjes                           400Gr
Waterkastanjes          1 blik
Chilipeper                      1stuk
Thaise pindasaus      125ml
Peper en zout               Naar smaak

Bereidingswijze:
Kook de penne zoals aangegeven op de aanwijzingen op de verpakking.

Snij alle ingrediënten fijn en de ossenhaas in reepjes.

Thaise pindasaus kan je in een toko vinden. De bereidingswijze staat op de verpakking. Persoonlijk gebruik ik geen kokosmelk maar alleen water. Maar ook met kokosmelk is de pindasaus heerlijk.

Verhit in een grote koekenpan de olie op middelhoog vuur en bak hierin de ossenhaas tot ze goudbruin zijn. Dit duurt ongeveer 3tot5 minuten.

Voeg te peultjes toe en roerbak nog eens 3 minuten. Voeg daarna de pindasaus, waterkastanjes en chilipeper toe.

Doe als laatste de penne erbij. Zorg dat alles met een laagje bedekt is.

Dit is ook lekker met een frisse salade on the side. Enjoy