Skinny and fit

Do you have to be skinny to be fit? I don ‘t believe that….. Een fit leven heeft niet altijd te maken met slank en dun zijn. Ik ben zelf namelijk ook niet superslank. Maar ik voel me wel lekker in mijn vel, ik voel me fit en energiek. Ik beweeg goed in mijn lichaam en kan de signalen die mij lichaam aangeeft goed verstaan.

Ik ben een Bourgondiër van bijna 40, ik hou van lekker eten en een goed wijntje op zijn tijd. Maar daarnaast sport ik regelmatig, geef ik mijn lichaam de voeding dat die nodig heeft en mediteer ik voldoende om ook goed te zijn voor mijn geestelijke gesteldheid.

Het is niet alleen je lichaam, het is dat je goed bent voor jezelf, als persoon in totaal; voeding, sport en mindset

Wil jij ook aan je gezondheidsdoelen werken, samen met een deskundige in haar vak? Stuur mij dan een email naar info@bibyknowsfood.nl.

Pic made by @claudia_merkus