Online Coaching

Ben je niet woonachtig in Den Haag? of zelfs niet in Nederland? Maar wil je toch door mij begeleid worden. Met deze Online Coaching haal je net zo veel voordeel als bij Brons, zilver en goud. Er zijn alleen een paar kleine aanpassingen, zodat ik jouw ook op afstand naar een gezond levensstijl kan begeleiden. Hierbij krijg je verschillende voedingsschema’s en opdrachten om deze stijl je helemaal eigen te maken. Dit online programma is alleen te volgen als 10-weeks programma.

Voor de intake zal ik je vragen om een driedaags voedingsdagboek bij te houden zodat ik een goed beeld krijg van jouw voedingsschema. Hierna zal de intake volgen via skype. Tijdens de intake zal ik uitgebreid vragen stellen over jou als persoon, je gezinssamenstelling, je sociale leven en je doelen en zal ik jouw voedingsdagboek doornemen. Aan de hand van deze analyse zullen wij samen realistische doelen gaan stellen. Na de persoonlijke analyse zal ik je aanwijzingen geven hoe jij jezelf moet meten en wegen. Je krijgt hierbij tips hoe jij je eigen progressie kan vastleggen en bij houden.

Hiermee krijg ik een duidelijk beeld over waar jouw lichaam uit bestaat en aan de hand van al deze gegevens kan ik vervolgens een persoonlijk plan opstellen.

Jouw driedaagse voedingsdagboek is de leidraad voor jouw nieuwe voedingsschema’s. We zullen deze samen doornemen en bekijken waar de knelpunten zitten en hoe we deze kunnen oplossen.
Ik maak drie nieuwe voedingsschema’s waar je continue mee kunt rouleren. Deze zijn afgestemd op jouw eet en leefgewoontes, zodat jouw nieuwe levensstijl beter vol te houden is.

Om variatie in je voedingsschema te houden krijg je iedere week minimaal één recept als aanvulling op jouw voedingsschema en zal ik jou zelf kleine aanpassingen laten doen om aan je gedragsverandering te werken en deze skill aan het eind van het traject als natuurlijk voelt.

Wat Nog Meer?

Tijdens ons wekelijks telefonisch consult bespreken de voortgang van jouw traject. Hier kan je terecht met vragen en kunnen knelpunten besproken worden. Je wordt gemotiveerd en gestimuleerd en er wordt besproken of het voedingsschema nog steeds werkt of dat er aanpassingen nodig zijn.

Na vijf weken hebben wij weer een skype-afspraak, om jouw progressie te bekijken. Hier zul je jezelf weer meten en wegen en kan je direct jouw resultaten bekijken.
Vanaf dit punt gaan we werken naar het 80/20 principe. 80% natuurlijk, gezond en onbewerkte voeding en 20% bewust zondigen.

Deze methode zorgt ervoor dat je stabiel blijft en een levensgewoonte creëert waarin je gezond leeft, maar jezelf af en toe ook een guilty pleasure gunt. De juiste balans hierin vinden is wat voor veel mensen het moeilijkst is. Ik geef jou de tools en de juiste begeleiding om deze balans in jouw leven toe te passen.

In week tien hebben wij ons laatste consult. Tijdens dit consult zullen wij het hele traject evalueren en zullen wij de laatste meet en weeg sessie doen. Zo kunnen wij direct zien wat de afgelopen weken jou echt hebben opgeleverd en wat jij hebt bereikt in deze tien weken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BibyKnowsFood
Average rating:  
 0 reviews