Gratis adviesgesprek

“Jouw doel is afvallen, mijn doel is jouw gezondheid”
Linzen en wortel pasta met babymais en garnalen
Gratis adviesgesprek

Bij BibyKnowsFood kan je terecht voor al jouw voedingsvragen. Boek nu een gratis adviesgesprek om jouw eetgewoontes aan te scherpen en een passend advies te krijgen voor jouw lichaam. Wil je gezondere eetgewoontes aan leren, die makkelijk haalbaar zijn! Wil je weten wat het beste bij jouw unieke lichaam past? Wil je weten wat voor jouw lichaam en bijbehorende doelen het beste en gezondste voedingspatroon bij jou past?

Plan dan nu een gratis adviesgesprek in:

  • Telefonisch gesprek van 30 min
  • Advies op maat
  • Concrete handvaten om direct mee aan de slag te gaan
  • Motiverende peptalk

Laat deze kans niet voorbijgaan en boek deze gratis adviesgesprek meteen in.

Biby’s Consultancy

Nu al nieuwsgierig in wat BibyKnowsFood nog meer kan bieden om jouw gezondheid te optimaliseren? Bekijk dan alle overige diensten en trajecten op mijn website.

over-mij
Biby’s Silver 10 weken
Als je echt klaar bent met jouw ongezonde levensstijl en je het tijd vindt om het roer om te gooien dan is dit het traject voor jou! Dit traject zal jou in tien weken laten wennen aan een gezonde levensstijl. Daarbij krijg je verschillende voedingsschema’s en opdrachten om deze stijl je helemaal eigen te maken.
Biby’s Feel Good!
Ben jij jou corona dip ook zat? Kan je maar niet wennen aan het nieuwe normaal? Ben jij jouw ritme en regelmaat kwijt? Zit je hoofd vol en kan je dat maar niet ordenen? Dan is Biby’s Feel Good iets voor jou?

Biby’s Blogs

over-mij

Doelen

Doelen stellen is belangrijk om concreet te maken waar je naartoe wilt. Het stellen van doelen zorgen ervoor dat dromen werkelijkheid worden, anders blijven dit maar vage dromen. Zoals Tony Robbins zegt: “Het stellen van doelen is de eerste stap om het onzichtbare in het zichtbare te veranderen.” Zo simpel is het. Schrijf ze op, maak ze concreet en voer ze uit.

Ochtendroutine

Hoe word jij ’s ochtends wakker? Heb je voldoende geslapen, zodat je uitgerust bent om je geweldige dag te beginnen? Of ben je zo uitgeput, zodat je eerst nog vijf bakken koffie moet, voordat je aanspreekbaar ben. Slaap wordt erg onderschat en is heel belangrijk voor onze gezondheid. Om dit te kunnen bevorderen, kan een gestructureerde ochtendroutine heel effectief zijn. Niet zomaar een ochtendroutine, je moet er wel wat voor doen.

Ochtendroutine
Biby’s Recensies

Plan een consult

Telefonisch of fysiek