Biby’s Gain Weight

Aankomen is vaak moeilijker dan afvallen. In 5 weken tijd leer ik jou mijn methodiek aan om aan te komen! Hierbij heb ik me laten inspireren door het low carb, ketogeen en paleo, waar ik al het goede uit heb gehaald en mijn eigen effectieve methodiek van heb ontwikkeld.

Alvorens wij elkaar ontmoeten zal ik je vragen om een driedaags voedingsdagboek bij te houden, zodat ik een goed beeld krijg van jouw eetgewoontes. . Hierna zal de intake volgen. Tijdens de intake zal ik uitgebreid vragen stellen over jou als persoon, je gezinssamenstelling, je sociale leven en je doelen en zal ik jouw voedingsdagboek doornemen. Aan de hand van deze analyse zullen wij samen realistische doelen gaan stellen. Na de persoonlijke analyse gaan we over tot het meten en wegen met een professioneel Tanita systeem. Hiermee krijg ik een duidelijk beeld over waar jouw lichaam uit bestaat en aan de hand van al deze gegevens kan ik vervolgens een persoonlijk plan opstellen.

Ik maak drie nieuwe voedingsschema’s waar je continue mee kunt rouleren, zodat jouw nieuwe levensstijl beter vol te houden is. Om variatie in je voedingsschema te houden krijg je iedere week minimaal één recept als aanvulling op jouw voedingsschema en gerichte opdrachten om in jouw huidige schema variatie aan te brengen. We gaan actief te werk om aan gedragsverandering te werken zodat deze skills aan het eind van het traject als natuurlijk voelt.

Wat Nog Meer?

Tijdens ons wekelijks telefonisch consult bespreken we de voortgang van jouw traject. Hier kan je terecht met vragen en kunnen knelpunten besproken worden. Je wordt gemotiveerd en gestimuleerd en er wordt besproken of het voedingsschema nog steeds werkt of dat er aanpassingen nodig zijn.

In week vijf hebben wij het afsluitende consult in mijn praktijk. Tijdens dit consult zullen wij het hele traject evalueren en zullen wij de laatste meet en weeg sessie doen. Zo kunnen wij direct zien wat de afgelopen weken jou echt hebben opgeleverd en wat jij hebt bereikt in deze vijf weken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BibyKnowsFood
Average rating:  
 0 reviews