Biby’s Feel Good!

Ben jij jou corona dip ook zat? Kan je maar niet wennen aan het nieuwe normaal? Ben jij jouw ritme en regelmaat kwijt? Zit je hoofd vol en kan je dat maar niet ordenen? Dan is Biby’s Feel Good iets voor jou?

Afvallen is het uitgangspunt, want door lekker in je vel te voelen, ga jij je automatisch beter voelen waardoor afvallen makkelijk zal gaan. Je geestelijke gesteldheid is belangrijker dan je denkt! In dit traject, gaan we afvallen maar ook aan jouw geestelijke gezondheid werken. Elke week krijg je, naast extra recepten en variatietip, ook nog opdrachten om actief aan jouw geestelijke gesteldheid te werken. Hierbij heb ik me laten inspireren door de Miracle Morning van Hal Elrod.

In 5 weken tijd, leer ik jou gezonde eetgewoontes aan, geleidelijk aan weer in beweging komen en 6 gewoontes om weer structuur in je leven te brengen, waarbij jij je weer lekker in je vel voelt en jij jouw zin van het leven weer terug zal vind.

Alvorens wij elkaar ontmoeten zal ik je vragen om een driedaags voedingsdagboek bij te houden, zodat ik een goed beeld krijg van jouw voedingspatroon en eetgewoontes. Samen maken wij een afspraak voor een intakegesprek waarbij ik jouw uitgebreid vragen zal stellen over jou als persoon, je gezinssamenstelling, je sociale leven en je doelen en zal ik jouw voedingsdagboek doornemen. Aan de hand van deze analyse zullen wij samen realistische doelen gaan stellen.

Tijdens deze intake zal ik je wegen en meten zodat wij een begin meting hebben en wij jouw afvalproces nauwkeurig kunnen bijhouden. Aan de hand van al deze gegevens zal ik vervolgens een persoonlijk plan opstellen.

Ik maak drie nieuwe voedingsschema’s waar je continue mee kunt rouleren, zodat jouw nieuwe levensstijl beter vol te houden is. Om variatie in je voedingsschema te houden krijg je iedere week minimaal twee recepten als aanvulling op jouw basisvoedingsschema en gerichte opdrachten om in jouw huidige basisschema variatie aan te brengen. We gaan actief te werk om aan gedragsverandering te werken, zodat deze skills aan het eind van het traject als eigen natuur voelt.

Tevens krijg je opdrachten om gericht aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken. Het is hierbij belangrijk dat je deze dagelijks uitvoert, voor optimaal resultaat. Deze opdrachten zijn kort, maar daardoor zeker niet minder effectief. Je leert hierbij jouzelf als persoon kennen, wat jou gelukkig maakt en hoe jij jouw leven wil invullen. Daarnaast word je ook productiever en sta je sterker in het leven. De methode die ik hanteer is afgeleid uit het boek Miracle Morning van Hal Elrod en bewezen effectief.

Wat Nog Meer?

Tijdens ons wekelijks telefonisch consult bespreken we de voortgang van jouw traject. Hier kan je terecht met vragen en kunnen knelpunten besproken worden. Je wordt gemotiveerd en gestimuleerd en er wordt besproken of het voedingsschema nog steeds werkt of dat er aanpassingen nodig zijn. Anders dan alle andere trajecten krijg je elke week opdrachten om aan lichaamsbeweging te doen en oefeningen om aan je mindset te werken.

In week vijf hebben wij het afsluitende consult in mijn praktijk. Tijdens dit consult zullen wij het hele traject evalueren en zullen wij de laatste meet en weeg sessie doen. Zo kunnen wij direct zien wat de afgelopen weken jou echt hebben opgeleverd en wat jij hebt bereikt in deze vijf weken.

Samen gaan we deze moeilijke periode tegemoet, zodat je wat meer stabiliteit in je leven hebt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BibyKnowsFood
Average rating:  
 0 reviews