Biby’s Bronze 5 weken

In 5 weken tijd leer ik jou mijn methodiek aan! Hierbij heb ik me laten inspireren door het low carb, ketogeen en paleo. Ik heb al het goede uit deze methodieken gehaald en mijn eigen effectieve methodiek van ontwikkeld.

  • Low Carb: Laag in koolhydraten maar niet volledig verwijderd. Ook zijn alle witte koolhydraten vervangen in volkoren producten.
  • Ketogeen: Hoog in gezonde vetten zodat je een voldaan gevoel krijg en geen honger zal ervaren
  • Paleo: Natuurlijke producten. Geen pakjes en zakjes.

 

5weekstrajectnew1

Wanneer jij hebt gekozen om bij mij een voedingstraject te volgen, plannen wij een intake zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Hier zal ook de meting plaats vinden. Ter voorbereiding van de intake vraag ik het volgende van jou:

  • Een driedaags voedingsdagboek bij te houden en meenemen naar het intakegesprek. Hiermee krijg ik een goed beeld van jou en jouw eetgewoontes, zodat ik jou zo goed mogelijk kan begeleiden.
  • Ik adviseer om sportkleding aan te trekken zodat het meten en wegen soepel verloopt. Dit gebeurt met een professioneel Tanita systeem, waarbij alle waardes zichtbaar zijn en zowel jij als ik een goed beeld van jouw algehele gezondheid zullen krijgen.

 Ook zal ik tijdens de intake uitgebreid vragen stellen over jou als persoon, je gezinssamenstelling, je sociale leven en je doelen. Dit zal ik ter plekke analyseren en aan de hand daarvan zullen wij samen realistische doelen opstellen. Ook zal ik je uitleggen wat je van mij mag verwachten en plannen wij een vaste belafspraak dat wekelijks zal plaats vinden.

Aan de hand van alle gegevens die ik verzameld heb, zal ik een plan van aanpak ontwikkelen die voor jouw persoonlijk bestemd is. Dit kan je dezelfde week nog via email verwachten, zodat jij heel snel met jouw nieuwe lifestyle kan beginnen. Deze mail bevat:

  • Een overzichtelijk stappenplan met alle regels waar jij je de aankomende periode dient te houden om jouw traject zo effectief mogelijk te laten verlopen.
  • Drie nieuwe voedingsschema’s waar je continue mee kunt rouleren, zodat jouw nieuwe levensstijl beter vol te houden is. Wees niet bang dat dit zal vervelen. Na ons wekelijkse consult zal je nieuwe recepten ontvangen samen met gerichte opdrachten om te variëren. Dit gebeurt zo geleidelijk mogelijk zodat je langzaam aan deze nieuwe methodiek kan wennen, maar tegelijkertijd ook aan gedragsverandering werkt. Alleen dan is blijvend succes haalbaar!

 Ik heb bewust gekozen voor deze methodiek. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat echte gedragsverandering niet zit in een kortstondig dieet, die je periodiek volgt. Wanneer je blijvend resultaat wilt zal je effectief te werk moeten gaan met gedragsverandering waarbij jij je nieuwe skills leert, zodat dit als een tweede natuur aanvoelen. Dit zal ervoor zorgen dat jij je hele leven profijt blijft hebben. Je zal je voor altijd fit, gezond en energiek voelen, zonder dat het jouw moeite zal kost. Maar waar jij je vooral ook lekker bij in je vel voel!

Wat Nog Meer?

Tijdens ons wekelijks telefonisch consult bespreken we de voortgang van jouw traject. Hier kan je terecht met al je vragen en kunnen knelpunten besproken worden. Je wordt gemotiveerd, gestimuleerd en er wordt besproken of het voedingsschema nog steeds werkt en of dat er aanpassingen nodig zijn. Ook blijf ik de hele week tot jouw beschikking via Whatsapp voor vragen, onduidelijkheden en zelfs als je het even niet meer ziet zitten.

Na deze 5 weken hebben wij een afsluitend consult op mijn praktijk. Tijdens dit consult zullen wij het hele traject evalueren en de laatste meet en weeg sessie doen. Zo kunnen wij direct zien wat de afgelopen weken jou echt hebben opgeleverd en wat jij hebt bereikt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BibyKnowsFood
Average rating:  
 0 reviews